Ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ κ. Σάββας Αναστασιάδης, κατόπιν αιτήματος  της ΕΣΠΕΚΜ, μαθαίνουμε ότι έχει δρομολογήσει ενέργειες για την αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος των προερχόμενων από το θεσμό των ΕΠΟΠ στρατιωτικών αφού με τη συμπλήρωση του 50ου έτους της ηλικίας τους απομακρύνονται από το στράτευμα, παρά τη θέλησή τους, στερώντας τους παράλληλα και συνταξιοδοτικά τους δικαιώματα. Η ΕΣΠΕΚΜ ζητά τη στήριξη όλων των εμπλεκομένων στο δίκαιο αίτημα των συναδέλφων τους. Ακολουθεί η επιστολή της ΕΣΠΕΚΜ προς τον βουλευτή κ. Αναστασιάδη.

Loading...

Loading...

O Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ κ. Σάββας Αναστασιάδης, κατόπιν αιτήματος  της ΕΣΠΕΚΜ, έχει δρομολογήσει ενέργειες για την αποκατάσταση της αδικίας των προερχόμενων από ΑΣΣΥ της ΠΑ που ενώ εισήλθαν με καταληκτικό βαθμό αυτό του Σμηνάρχου, με το νόμο του 2010 (ν.4883/2010) απώλεσαν έκτοτε τον εν λόγω βαθμό και μάλιστα με αναδρομικότητα 20ετίας! Η ΕΣΠΕΚΜ ζητά τη στήριξη όλων των εμπλεκομένων στο δίκαιο αίτημα των συναδέλφων τους. Ακολουθεί η επιστολή προς τον βουλευτή κ. Αναστασιάδη.

Loading...

Loading...

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με την Υποψήφια Βουλευτή Α Θεσσαλονίκης Κουλα Γιαννακιδου και το επιτελείο της.

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τον Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης Σάββα Αναστασιάδη και το επιτελείο του.

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τον Υποψήφιο βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Φωτίου και το επιτελείο του.