Τα πλυντήρια ταπήτων ΑΙΓΑΙΟ, παρέχουν έκπτωση 20% στις εργασίες τους, με την επίδειξη της κάρτας μέλους.

O Ειδικός Καρδιολόγος Ενηλίκων και Παίδων Διαμαντής Γκολιδάκης, παρέχει στην οδό Ι. Πασαλίδη 65 στην Καλαμαριά τις υπηρεσίες του, με έκπτωση 40%, με την επίδειξη της κάρτας μέλους.

Η Ψησταριά "Ο Σωτήρης", στην οδό Φιλελλήνων 1, πλατεία Μετεώρων Θεσσαλονίκης, προσφέρει 10% έκπτωση με την επίδειξη της κάρτας μέλους.

 

Τα οπτικά ΖΑΛΙΚΑ, στην οδό Κύπρου 9 στην Κατερίνη, προσφέρουν έκπτωση 25% για αγορές πάνω από 60ευρώ σε γυαλιά ηλίου και 20% σε όλα τα γυαλιά οράσεως ανεξαρτήτου κόστους, με την επίδειξη της κάρτας μέλους.

Το κατάστημα ηλεκτρικών οικιακών συσκευών ΕΥΡΑΓΟΡΑ στην Λεωφ. Κ. Καραμανλή 35 (προέκταση Ν. Εγνατιάς), Θεσσαλονίκη προσφέρει 25% έκπτωση και εως 12 άτοκες δόσεις στα μέλη μας με την επίδειξη της κάρτας μέλους.Η προσφορά δεν ισχύει σε περίοδο εκπτώσεων - προσφορών.

 

 Υπηρεσίες Βιολογικού Καθαρισμού σε οχήματα από τον Στράτο Κουτρουμπη, Αλεξάνδρου Σβώλου 1 στο Κορδελιό, με έκπτωση 20% στα μέλη μας με την επίδειξη της κάρτας μέλους.

Η ψηφιακή πλατφόρμα παιχνιδιών toystation προσφέρει έκπτωση 15% στα μέλη της Ένωσης εξαιρουμένων των ήδη σε έκπτωση προϊόντων της. Η έκπτωση θα προσμετράται με την χρήση του εκπτωτικού κωδικού es15ts που αφορά αποκλειστικά τα μέλη μας.https://www.toystation.gr

Loading...

Εκπτωση 12% και 5 άτοκες δόσεις για τα μέλη της ΕΣΠΕΚΜ  με την επίδειξη της κάρτας μέλους στις αναγραφομενες τιμές του καταλόγου.

H Ακαδημία Ποδοσφαίρου Joga Bonito Football Academy, που εδρεύει στο 14o χλμ Θεσσαλονίκης - Περαίας, για την αγωνιστική σεζόν 2019/2020 προσφέρει 10% έκπτωση στην ετήσια συνδρομή της ακαδημίας της για παιδιά από 4 έως 16 ετών (γεννηθείς 2004-2016) με την επίδειξη της κάρτας μέλους.

Το Βιβλιοπωλείο "ΣΩΚΡΑΤΗΣ" που βρίσκεται επί της οδού Παπαφλέσσα 32 στον Εύοσμο, προσφέρει έκπτωση 10% στα μέλη της ΕΣΠΕΚΜ , σε όλα του τα είδη με την επίδειξη της κάρτας μέλους.

Loading...

 

Εκπτωση 12% και 5 άτοκες δόσεις για τα μέλη της ΕΣΠΕΚΜ  με την επίδειξη της κάρτας μέλους στις αναγραφομενες τιμές του καταλόγου

Το κατάστημα Περί...Pet, στην Κ. Χάψας 54Β στη Θέρμη, προσφέρει έκπτωση 15%, σε όλα τα μέλη μας με την επίδειξη της κάρτας μέλους.

Η πιτσαρία "το Τζάκι", Αγίου Νικολάου 68 στο Λιτόχωρο, παρέχει έκπτωση 10% στα μέλη μας με την επίδειξη της κάρτας μέλους.

Η Ψαροταβέρνα "Ελληνικόν", στο Βαρικό Λιτοχώρου, παρέχει έκπτωση 10% στα μέλη μας με την επίδειξη της κάρτας μέλους.

Το Hair Studio ΕΙΡΗΝΗ, Πέραν 1 στους Αμπελόκηπους παρέχει έκπτωση 10% στις Υπηρεσίες του, στα μέλη μας με την επίδειξη της κάρτας μέλους.

Ο Ρεφλεξολόγος κ. Χριστοφορίδης, με έδρα τον Εύοσμο, παρέχει έκπτωση 30% στις Υπηρεσίας του, στα μέλη μας με την επίδειξη της κάρτας μέλους.